El Ramat

FEM TEATRE:

  • De proximitat: apostem pel talent local, donant veu a autores i autors emergents.
  • Contemporani: expliquem històries d’avui, amb conflictes tan actuals com a universals.
  • Amb humor: creiem en l’immens valor de fer riure i defensem la comèdia com un gènere major.
  • Compromesos: som feministes i lluitem per la igualtat i la justícia social, tant en la nostra forma de produir com al contingut de les nostres obres.

SOM

BIEL DURAN

Actor nascut a Gelida, (Barcelona) el 1984. El 1993, amb 9 anys, debuta al cinema de la mà de Bigas Luna amb la Teta i la Lluna. A partir d’aquí, i fins a dia d’avui, protagonitza diverses pel·lícules: ‘Más Pena que Gloria’; La Buena Voz; ‘Salvador’, ‘La Mujer del anarquista’, ‘Castillos de Cartón’; participa en nombroses sèries de Televisió: ‘Nissaga de Poder’, ‘La memòria dels cargols’, ‘La chica de ayer’, ‘Cuéntame como pasó’, ‘Sagrada família’, ‘Cites’, ‘Sé quién eres’ o més recentment a ‘Com si fos ahir’. En teatre ha passat pel Lliure, TNC, Romea o La Villarroel amb obres ‘La filla del mar’, ‘El maletí’, ‘Dictadura, transició, democràcia’, ‘La Gavina’, ‘L’omissió de la família Coleman’ o ‘Escape Room’.

YAGO ALONSO

És dramaturg, director, guionista de ficció i televisió amb més de 18 anys d’experiència en l’entreteniment. Ha treballat a programes com ‘Tu cara me suena’, o ‘Joc de Cartes’. Fer guió en aquests programes l’ha portat a escriure el text de gales com els Premis Gaudí, Premis Sant Jordi de Cinematografia o el 150 aniversari del Port de Barcelona. També ha escrit en programes infantils com El Club Super3 i Los Lunnis. A banda de l’entreteniment televisiu és creador (junt amb Carmen Marfà) de la web sèrie ‘El Ramon de les Olives’ (PREMI VOC 2017) i és codirector i coautor de les obres teatrals ‘Ovelles’ i ‘Instruccions per enterrar un pare’. Seminfinalista del Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta 2021 amb el text ‘Por de volar’.

CARMEN MARFÁ

Dramaturga, directora i guionista, tant de ficció com d’entreteniment. Ha escrit sèries com “L’última nit del karaoke”, “Centro Médico” o programes com “Joc de Cartes”, i actualment treballa com a guionista al departament de ficció de El Terrat. Junt amb Yago Alonso, ha escrit i dirigit l’obra “Ovelles” (nominada a dos premis Butaca i un premi de la crítica) i “Instruccions per enterrar un pare”, ambdues estrenades a la Sala Flyhard de Barcelona. També és cocreadora de la web sèrie d’humor “El Ramon de les Olives”.

BARC COMUNICACIÓ SCCLbarccoop.com

Barc Comunicació SCCL és una cooperativa de treballadors especialitzats en l’àmbit de la comunicació, el màrqueting i la gestió cultural, amb una dilatada trajectòria professional dins del sector cultural. L’equip de la cooperativa està format per:

SEM PONS PUIG

Producció, comunicació i gestió cultural.  Més de 8 anys com a responsable de màrqueting digital a Tres per 3, empresa gestora del Teatre Poliorama i fins 2019 del Teatre Victòria (Mar i Cel, Polònia el musical, Scaramouche, Cabaret, El curiós incident del gos a mitjanit, i companyies com Tricicle, El Terrat o Som Produce). Aquesta tasca l’ha compaginat, també, amb tasques externes en comunicació a La Brutal (La Importància de Ser Frank, Aquella nit), T de Teatre (Delicades, 53 diumenges) o autors com Guillem Clua (Smiley: després de l’amor). S’incorpora a BARC al 2019 però segueix vinculat al Teatre Victòria, recentment adquirit per El Mago Pop, en tasques de programació artística. Col·labora periòdicament com a professor convidat (Tecnocampus, UIC, La Llama School) i com a periodista (Núvol, Teatre Barcelona). Llicenciat en Periodisme a la UAB (2010) i en Publicitat i Relacions Públiques a la UOC (2013).

ANDREU RAMI

Producció, comunicació i gestió cultural. Soci fundador de TeatreBarcelona.com i TeatroMadrid.com, portals líders en comunicació, prescripció I venda d’entrades d’arts escèniques. L’any 2014 entra al Departament de Premsa de Grup Focus. Ha executat més de 160 campanyes de comunicació d’espectacles de gran èxit amb artistes com Lluís Homar, Concha Velasco, Carmen Machi,  Josep Maria Pou, Emma Vilarasau, Clara Segura, T de Teatre, Cesc Gay, Joan Pera, Lola Herrera, Héctor Alterio, Juan Echanove, Mag Lari, David Selvas, entre d’altres.

En paral.lel col.labora a mitjans de comunicació com Betevé i Catalunya Ràdio i forma part de diversos projectes escènics com autor i intèrpret amb la productora Versión Definitiva. Graduat en Disseny Gràfic i Comunicació Visual per BAU, Centre Universitari de Disseny (2013).

BLANCA DE CARRERAS

Producció, comunicació i gestió cultural. Professional de la comunicació des del 2006, quan es va incorporar al Grup Tres per 3, com a Cap de Premsa d’Anexa. Al 2009 va treballar per a Stage Entertainment i de 2009 a 2015 s’incorpora a Grup Focus com a Cap de Premsa del Teatre Romea, Teatre Goya, Teatre Condal I La Villarroel. Durant aquest període també és responsable de les campanyes de premsa d’ADETCA (Associació de Teatres de Catalunya) i de la comunicació corporativa del Grup Focus. Des de setembre de 2015, és Cap de Comunicació, Premsa i Protocol de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV). Des de 2016, a Barc Comunicació. Llicenciada en Psicologia per la UB (1998).

RUBÉN GARCIA:

Producció, comunicació i gestió cultural. Responsable de comunicació a Teatre Barcelona. Al 2017 esdevé responsable de comunicació de projectes com el teatre El Maldà, el Festival RBLS i encarregat de l’entorn digital a l’obra ‘La Revelació‘ de Jorge Yamam-Serrano, (Grec 2018) i col·labora en comunicació a El Molino Barcelona. Ha treballat durant 7 anys al TR3SC (Club Català de Cultura) com a Cap d’Arts Escèniques i Coordinador Territorial. Ha estat col·laborador de Revista Godot BCN així com en diferents espais com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1. A BARC des de 2017. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (2009). Tècnic Superior en Producció d’Audiovisuals, Ràdio i Espectacles, per l’EMAV (2005) 

Contacte

"*" indicates required fields